MUĞLA / MARMARİS - Ahu Hetman Ortaokulu

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serap Aksel'in okulumuza ziyareti

İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA KUTLANDI.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARI

Kas

Öğrencilerimizle birlikte Odunpazarı, Sazova Bilim Parkı ve Balmumu Müzesi'ni gezdik.

Ekm

Hayırseverimiz Rahmetli Tuna Hetman' ın kıymetli eşi, Ömür Hetman, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Eğitim camiamıza ve kederli ailesine başsağlığı dileriz. Mekânı cennet olsun..

May

Okulumuz idareci ve öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerimizle  Milli Bilincin önemini kavrayarak tarihimi öğreniyorum etkinliği adı altında Konya ile Kapadokya gezisi yapıldı.

Haz

Okulumuzda 2 yıldır başarıyla yürütülen Eko -Okul Projesi sonuçlandı. Öğretmen ve öğrencilerimizin özverili çalışması neticesinde okulumuz Yeşil Bayrak ödülüne layık görüldü. Ankara´da tertiplenen ödül törenine, okulumuz adına öğretmenlerimiz Dilek KAYADELEN ve Bilgen ŞEN katıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.