MUĞLA / MARMARİS - Ahu Hetman Ortaokulu

Kas

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİNDE KASIM AYI ETKİNLİĞİZ SINIF PANOLARININ  OLUŞTURULMASI.

Kas

BİLEN OTURUR ETKİNLİĞİ (EKİM AYI ETKİNLİĞİ)

Kas

MARMARİS BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN DESTEĞİYLE BAHÇEMİZDEKİ OTURAKLAR YENİLENDİ. OKULUMUZDA YAPTIKLARI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI MARMARİS BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan meslektaşlarımıza sağlıklı bir emeklilik hayatı diler hala mesleğini yürütmekte olan tüm öğretmenlerimizin  gününü kutlarız.

Kas

BİR KİTAP BİR İNSAN PROJEMİZİN KASIM AYI ETKİNLİĞİNE ÖĞRENCİLERİMİZ AFİŞ HAZIRLADI

Kas

DEĞERLER ÇINARI PROJEMİZ KAPSAMINDA KASIM AYI DEĞERİMİZ "SORUMLULUKLARIMIZ"

MAVİ YEŞİL OKULLAR PROJEMİZİN PANO ÇALIŞMASI

Kas

Bu yıl, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü,  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu çerçevesinde 'Türkiye Yüzyılına Nefes' temasıyla düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

ATAMIZIN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.YILDÖNÜMÜ

BİR KİTAP BİR İNSAN PROJESİ
Muğla Valimiz Sn. İdris AKBIYIK himayelerinde başlatılan Bir Kitap Bir İnsan projesi

Ata'mızın vefatının 85. yıl dönümü