MUĞLA / MARMARİS - Ahu Hetman Ortaokulu

️ Başvurular: 18-29 Mart
️ Sınav: 2 Haziran
️ Sınav sonuçlarının ilanı: 28 Haziran
Merkezî Sınav; 02 Haziran 2024 Pazar günü yurt içi ve yurt dışı tüm sınav merkezlerinde Türkiye saati ile birinci oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacaktır.

Sözel alanda 50 sorudan oluşan birinci oturum 75 dakika, sayısal alanda 40 sorudan oluşan ikinci oturum 80 dakika olarak uygulanacaktır.
Sınava girmek isteyen öğrenciler; başvurularını velileri ile birlikte 18-29 Mart tarihleri arasında elektronik ortamda
e-okul.meb.gov.tr internet adresi üzerinden isteğe bağlı olarak yapacak.
Bu konuda Ahu Hetman Ortaokulu Müdür Yardımcısı *Özge TÜTÜNCÜ* veli ve öğrencilerimize gerekli rehberliği yapacak.
Veli ve öğrenciler;18-29 Mart tarihleri arasında (SON GÜN 29 Mart 2024) e-okul üzerinden sınava başvurularını yaptıktan sonra okulumuza gelerek başvurularını mutlaka okul müdürlüğüne onaylatacak ve başvuru formunun 1 Adet çıktısını okuldan teslim alacaktır. Müdürlüğümüzce onaylanmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Bu konudaki sorumluluk veliye aittir.

Öğrenciler, başvurularının yapılıp yapılmadığını, onaylanıp onaylanmadığını e okul üzerinden elektronik ortamda takip edebilecekler.
LGS; il, ilçe merkezindeki belirlenen okullarda yapılacak yani öğrenciler farklı okullarda sınava girecekler
Öğrenciler sınava girecekleri bina, salon ve sıra bilgilerini 24 Mayıs 2024 tarihinde e okul üzerinden öğrenebilecektir.

Öğrenciler bu yıl farklı okullarda sınava girecekleri için sınava giderken mutlaka yanlarında SINAV GİRİŞ BELGESİNİ, KİMLİKLERİNİ götüreceklerdir.
Öğrenci ve velilerimiz 24 Mayıs 2024 tarihinden itibaren “SINAV GİRİŞ BELGESİNİ”  okul müdür yardımcısından onaylı çıktı olarak alacaklardır.
Sınava başvuru ücreti alınmayacak.
Mücbir sebepten (nakil, zorunlu ikamet değişikliği, mevsimlik işçi, yurt dışından gelmiş olanlar, tayin nedeniyle yer değişikliği gibi) başka illerde bulunan öğrencilerin velileri, öğrencinin durumunu anlatan dilekçe ve belgeler ile sınava girmek istedikleri il/ilçe millî eğitim
müdürlüklerine 28 Mayıs 2024 tarihine kadar başvuru yapacaklardır. Dilekçeler sınav öncesinde oluşturulacak Bölge Sınav Yürütme Komisyonları tarafından değerlendirilerek başvurusu uygun görülen öğrencilerin sınava katılmaları sağlanacaktır.

Bahaddin DURSUN

Mrt

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.ORTAK YAZILI SINAV TAKVİMİ. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ock

Basvurular 13 Şubatta başlayacak 1 Martta sona erecektir.

Ock

19 Ocak 2024 Cuma gibi itibariyle 1. Dönemi tamamlamiş bulunmaktayız. 05 Şubat 2024 Pazartesi günü 2. Dönem eğitim öğretim yılımız başlayacaktır. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRİM İÇİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI

23.11.2023 18:30 TÜRKÇE

19:15 SOSYAL BİLGİLER-20:00 İNGİLİZCE

25.11.2023 18:30 MATEMATİK

19:15 FEN BİLİMLERİ

20:00 DİN KÜLT. ve A.B

31.10.2023 tarihinde Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı düzenlenmiştir.

Okulumuz 1.döenm 1.sınav tarihleri

Güncel zaman çizelgemiz